Hösten 2018

Hej!
I april påbörjade vi inspelningen av vår nya EP/skiva som kommer innehålla 6 spår. Denna är planerad att släppas 5 oktober och vi är så glada för det! 🙂 Den kommer såklart att finnas på Spotify, Soundcloud med mera.

Vi börjar med att fira detta genom en spelning i Tranås på Plan B, lördagen den 15 september. Det blir även en liten nostalgi-tripp för Josephine och Björn i bandet som bott i Tranås när de pluggade på Sommenbygdens folkhögskola.

Mer info om spelningen: https://www.facebook.com/events/864923533691812/

Om du bor i Stockholm så borde du boka in 16 november, då spelar vi nämligen på det eminenta spelstället Pero Älskar Musik, på Teater Pero.

Vi har alltså fullt upp nu med release och några spelningar vilket känns fantastiskt roligt!

Vi hörs snart!
Kram från LARM

Sommar sommar sommar

Hej bloggen!
Vi är lite dåliga på att skriva här men här kommer en snabbuppdatering. I våras släppte vi singeln När jag blundar. Det var den sista av tre singelsläpp som skett under 2016 och 2017. Låten uppmärksammandes bland annat här av musikbloggen Popmuzik: http://popmuzik.se/2017/03/premiar-larm-nar-jag-blundar/

Under våren har vi även haft en miniturné i Göteborg då vi spelade på kultstället Bengans fik och på Musiker mot rasism event på Frilagret. Lyssna på ett liveklipp från Frilagret här: https://www.youtube.com/watch?v=H2eupavdf6I

Sommarens spelningar har nu inletts med ett fantastiskt roligt gig på Koppsängsfestivalen i Arvika. En festival alla borde besöka! Grymma arrangörer, all kredd till dem <3 Efter vår spelning spelade Makten och Härligheten som vi gungade tungt till, kolla in dem och Koppsängsfestivalen!
Se bilder från vårt gig här: https://www.facebook.com/pg/koppsangsfestivalen/photos/?tab=album&album_id=701193586749717

Nu tar vi i LARM lite semester men återuppstår i augusti då det bär av till Stockholm och spelning på butiken och baren Lennart & Bror, den 12 augusti.

Ha en fin sommar allihopa!

Kram från LARM

Singelsläpp 2017

Vi är lite dåliga på att uppdatera vår blogg men här kommer premiärinlägg för 2017. Förra året var underbart, vi släppte två låtar samt hade en härlig sommar med gigs 🙂

Sen dess har vi börjat skriva nytt material och förberett ett nytt singelsläpp. Singeln är en låt som vi spelat i bandet några år och som nu måste få komma ut. Mastern är nu här och det är bara några veckor kvar tills släppet.

I påsk kommer vi åka på mini-turné till Göteborg och lira på Bengans 12/4 och Frilagret 13/4. På Frilagret blir det en helkväll med fler band som till exempel Last box of Sparklers och Krig & Fred. Kvällen arrangeras tillsammans med UNHCR. Kommer bli en helgrym kväll!

I sommar får ni se oss på Koppsängsfestivalen i Arvika, det ser vi mycket fram emot!

Kärlek till er alla därute! Ps, glöm inte att följa oss på Spotify så missar du inte singelsläppet <3

Singelsläpp och turnépremiär

SINGELSLÄPP och TURNÉ! Som vi taggat för detta!
Igår släppte vi singeln Ljusstråle på Soundcloud. Det firade vi med att spela live på klubben Landet i Stockholm. Det blev även startskottet för vår sommarturné. Vi är så tacksamma för alla som kom och lyssnade på oss. Sjukt fin kväll!

Vår singel Ljusstråle kommer inom kort komma upp på Spotify och iTunes. Ljusstråle är en somrig ballad om hungrig kärlek och bräcklighet som man kan känna när man faller för någon. Ljudlandskapet tar oss med på en mystisk färd genom sommarnattens daggvåta gräs. Med en längtan i bröstet kastar vi oss ut och i fallet börjar vi tvivla. Låten är tillbakahållet groovig i verserna och explosiv i sina refränger.

Nu ser vi fram emot ännu fler spelningar. Nästa stopp är Säljerydsfestivalen i Småland den 4 juli. http://www.saljerydfestivalen.se/

Hoppas vi ses på sommarturnén, kärlek till er alla <3

Sommarturnén närmar sig

Nu är det mycket roligt som har hänt och händer. I helgen var vi uppe i Arvika och spelade på en fest på Ingesunds musikhögskola. Jäklar vad folk det var och vilket gensvar vi fick, ni var helt underbara Ingesund! Massa kärlek till er! Klipp från giget ligger uppe på vår youtube-kanal: Klicka här!

Nu när körsbärsträden blommar börjar det verkligen klia i sommarturné-fingrarna. Vi fick i veckan klart från Moriskan i Malmö att vi kommer spela hos dem den 14 juli vilket vi ser fram emot jättemycket! Vi kommer även besöka Ystad, Lund och Karlstad under vår turné. Dessförinnan kommer vi spela i Stockholm den 18 juni på klubben Landet vilket vi tror blir helt magiskt eftersom det nu var ett bra tag sen som vi gigade i Stockholm. Landet är ju verkligen en av Stockholms mest genuina klubbar.

I morgon kommer det även spelas in sång på vår nästa singel: Ljusstråle som vi siktar på att släppa i början av juni. Jag och producenten Ludwig Lindell drar till en studio i Bergshamra och spelar in sången där. Resten av bandet spelade in tracket förra sommaren uppe i Arvika. Det blir ofta en lång process för oss att släppa grejer eftersom vi bor utspridda över landet och även har andra jobb än bara bandet. Men det är väl det som gör det så spännande också; vi repar i Arvika och Göteborg, spelar in sång i Stockholm, vi bor i Arvika, Göteborg, Stockholm och Skövde och försöker få allt att funka. Och det gör det, det funkar banne mig! 🙂

Hoppas ni alla har det riktigt fint ute i försommarvädret och att vi ses på några av våra gigs framöver. Kärlek till er alla <3

 

/LARM (genom Josephine Bodén)Live Ingesund 30 april 2016

Sommarplaner

Vi kan nu meddela att vi i sommar kommer giga i Karlstad och Stockholm 🙂 För att se datum och ställe, kolla in fliken ”Shows”. Fler datum och städer kommer säkert tillkomma så håll utkik! Vi håller även på att slutföra inspelningen av en ytterligare singel som kommer släppas någon gång under våren. Vi är så taggade på att släppa ifrån oss ännu mer material! Håll till  godo med Inombords  och de andra äldre låtarna så länge. 😉

Inombords är här!

Vi har nu äntligen släppt singeln Inombords. Den har tagits emot med värme av våra fans vilket vi är jätteglada över! Singeln finns på Spotify och Soundcloud.

Såhär beskriver vi vårt senaste släpp i pressmeddelandet som gått ut till media:

Den 10 februari släppte det progressiva popbandet LARM sin nya singel som heter Inombords. Inombords är en låt om inre frihet som inte rubbas av gravitationens krafter utanför kroppen. En spirande lust som bara växer sig starkare ju mer man försöker stänga inne den. Denna release är 1 av 3 singlar som kommer släppas under våren och sommaren 2016. Låten är skriven och arrangerad av medlemmarna själva som också släppt låten på sitt egna lilla skivbolag.

Bandet LARM bildades 2013 i Arvika, långt in i de värmländska skogarna. Bortom stadsljus och buller väcktes lusten att skapa popmusik för stora dansgolv.

Medlemmarnas förankring i jazzen präglar samtidigt alltid musiken. Därmed skapas en spännande hybrid av discodunkande popmusik och knepig jazz. Musiken kastar sig mellan atmosfäriska landskap och taktfasta beat. Som den ambivalens att vilja vara mitt i skogens stillhet samtidigt som man vill springa genom storstadens gator.

Hoppas ni gillar singeln och snälla hjälp oss att DELA den så den får lite spridning och spinn 🙂 <3

LARM släpper snart ny singel

”…hoppar upp och ner, skriker mer, vill aldrig ner!” 

Boom! Inom kort släpper vi en ny singel på vårt egna skivbolag. Vi kan redan nu avslöja att låten heter Inombords och att vi jobbat ihop med en av Stockholms grymmaste producenter, Loui. Låten är en av tre singlar som kommer släppas under våren/sommaren 2016. Vi kan knappt vänta på att dela med oss av våra senaste alster. Det kan tyckas ha varit lite tyst från oss senaste tiden för vi har arbetat i det dolda. Låst in oss i replokaler och utforskat våra sound och möjligheter. För att komma oss lite närmre, följ oss på instagram: larmmusic heter vi där.

Nu hoppas vi att mastring och allt administrativt går fort så ni kan få ta del av vår låt så fort som  möjligt! Vi hoppas också på världsfred och kärlek! <3

Music