Inombords är här!

Vi har nu äntligen släppt singeln Inombords. Den har tagits emot med värme av våra fans vilket vi är jätteglada över! Singeln finns på Spotify och Soundcloud.

Såhär beskriver vi vårt senaste släpp i pressmeddelandet som gått ut till media:

Den 10 februari släppte det progressiva popbandet LARM sin nya singel som heter Inombords. Inombords är en låt om inre frihet som inte rubbas av gravitationens krafter utanför kroppen. En spirande lust som bara växer sig starkare ju mer man försöker stänga inne den. Denna release är 1 av 3 singlar som kommer släppas under våren och sommaren 2016. Låten är skriven och arrangerad av medlemmarna själva som också släppt låten på sitt egna lilla skivbolag.

Bandet LARM bildades 2013 i Arvika, långt in i de värmländska skogarna. Bortom stadsljus och buller väcktes lusten att skapa popmusik för stora dansgolv.

Medlemmarnas förankring i jazzen präglar samtidigt alltid musiken. Därmed skapas en spännande hybrid av discodunkande popmusik och knepig jazz. Musiken kastar sig mellan atmosfäriska landskap och taktfasta beat. Som den ambivalens att vilja vara mitt i skogens stillhet samtidigt som man vill springa genom storstadens gator.

Hoppas ni gillar singeln och snälla hjälp oss att DELA den så den får lite spridning och spinn 🙂 <3